Services

ØSTFYNS TØMRER & SNEDKER APS har utallige faglige kompetencer, som kunne listes her. Vores medarbejdere er veluddannet og har mange spidskompetencer, lige fra private specielprojekter til erhvervslokale-vedligeholdelse og til de større nybyggeri-opgaver.

CEDRAL IVARPLANK certificeret

ØSTFYNS TØMRER & SNEDKER APS har certificerede medarbejdere, som er uddannet i “CEDRAL fibercement plank” produkter. Det giver os den faglige ekspertise til at komme med det helt rigtige løsningsforslag til din opgave. Giv os en chance for at overraske positivt. Kontakt os og hør nærmere.

Vi anbefaler denne type facadebrædder, da løsningen er tæt på vedligeholdelsesfri, samt har en flot træstruktur. Holdbarheden er virkelig lang, og skal ikke vedligeholdes som almindeligt træværk.

Kontakt os og hør nærmere om vores løsninger her.

Tryk på Cedral logoet for at se vores flyer

Her kan du se andre eksempler på brug af CEDRAL plank

ERHVERVS-SERVICE

ØSTFYNS TØMRER & SNEDKER APS tilbyder erhvervskunder deres ekspertise i alt indenfor både indvendig og udvendig vedligeholdelse. Vi er uddannet og ikke mindst kreative, og kan tilbyde unikke projektløsninger til landets bedste priser.

Indretning af erhvervslokaler, herunder gipsvægge, lofter, m.m.

Professionelle løsninger til den rigtige pris.

Kontakt os og hør nærmere her.

Special-opgaver, som diske, opbevaringsmøbler, m.m.

NYBYGGERI & TILBYGNINGER

ØSTFYNS TØMRER & SNEDKER APS tilbyder services indenfor nybyggeri og tilbygninger. Vi er godkendt til at kunne indgå i jeres entreprise, og kan deltage professionelt i både små som store projekter. Kontakt os og hør nærmere om vores kompetencer.

Vi har solid erfaring med tilbygninger, både som underentreprenør, men også som projektansvarlige.

Gulve i nybyggeri, skal være fejlfrit og udført til tiden.

Et tilfredsstillende resultat er en stor del af vores vision og virksomhedsideal.

Trapper i perfekt tilpasset udfærdigelse.